Royal Gold Mask – Elke vrouw wil mooi zijn en dit omvat ook het hebben van een mooie en gezonde huid.

Dit kan met goede en regelmatige zorg worden bereikt. Er zijn verschillende crèmes en sera op de markt die hierbij kunnen helpen - met min of meer effect. We hebben ons echter geconcentreerd op een iets duurder product dat volgens de fabrikant fenomenale resultaten oplevert: Royal Gold Mask. Laten we het gedetailleerder beschrijven, of het nu echt werkt of slechts een reclameframe is.

Toon beoordelingen van productgebruikers

Royal Gold Mask is gebaseerd op een Egyptisch fenomeen: de Egyptenaren wisten heel goed hoe ze gouden ionen konden krijgen en gebruikten ze om rimpels te bestrijden. Dankzij de thermische geleidbaarheid en lage elektrische weerstand helpen ionen om cellen snel te stimuleren en te herstellen. Zo ziet de huid er jonger en gezonder uit.

Welke resultaten kunt u verwachten? De huid ziet er jonger uit, u geniet van een uitstekende behandeling in het comfort van uw huis en, beter dan alle andere, de resultaten gaan tot 4 weken mee, wat echt fantastisch klinkt.

Hoe werkt het?

Gouden ionen dringen vrij door in de huid, waar ze samen met andere bestanddelen van het masker in de huid terechtkomen. Ze kunnen veel diepte krijgen en daardoor kan het masker precies werken waar het nodig is. Alle vitaminen en mineralen werken in de diepste lagen van de huid. Ze lassen samen en creëren een structuur die de huid neigt. Het uiteindelijke effect moet hetzelfde zijn als een plastische chirurgie.

Het masker zal u geven:

Versheid

Helder van huid

Zachtheid

Huidontlasting nivellering

Dit is een unieke formule die huidproblemen zoveel mogelijk elimineert.

Waaruit bestaat het masker?

De belangrijkste factor is de samenstelling van het masker. Alle natuurlijke en onschadelijke ingrediënten zijn absoluut veilig en uitstekend voor de huid.

Olijfolie

Iedereen kent de olijfolie. een krachtige bondgenoot niet alleen in de keuken, maar ook in cosmetica. Het bevat een hoge hoeveelheid antioxidanten en wordt vaak aangeduid als vloeibaar goud uit de Middellandse Zee. Cradle of olive oil is het eiland Kreta. Olie uit deze regio is tot nu toe het populairst. En er wordt ook gezegd dat deze liquide schat bijdraagt aan de levensduur van de lokale bevolking. Het bevat minder verzadigde vetzuren dan veel andere oliën en bevat vitamine E, bètacaroteen, calcium, ijzer en de reeds genoemde antioxidanten. De huid wordt grondig gehydrateerd.

Ginseng

Ginseng wortelextract is een kostbare schat. De effecten op onze gezondheid en schoonheid zijn van onschatbare waarde. Ginseng werkt als een drankje op de huid: het vertraagt veroudering en verbetert de elasticiteit. Verwijdert tekenen van vermoeidheid en helpt celregeneratie. Bovendien is het een sterk antioxidant dat uw gezondheid volledig kan ondersteunen.

Ginkgo Biloba

Gingko is een van de oudste Aziatische bomen en in de afgelopen jaren hebben wetenschappers de positieve effecten op de huid ontdekt. De bladeren bevatten kostbare flavonoïden met sterke antioxiderende eigenschappen die de celgezondheid en DNA beschermen. Gingko extract biedt ook een natuurlijke bescherming tegen de zon en beschermt de huid.

Voetbal

Calcium is een zeer belangrijk element en zijn tekort veroorzaakt ernstige verdoving. Het speelt ook een belangrijke rol in de celstofwisseling van de huid. Calcium beïnvloedt de gezondheid en vitaliteit en houdt de jonge huid.

Al deze ingrediënten werken als natuurlijke botox op de huid. Glad de huid gladder, zachter en ondoorzichtigder. Het product is getest en absoluut veilig.

Hoe te gebruiken?

Het masker moet op de huidproblemengebieden worden aangebracht. Vermijd steken rond ogen en haar. Breng het masker in een dikke laag aan en wacht 25 minuten. Zodra het droog is, zal het beginnen te werken en kostbare stoffen activeren die diep in de huid doordringen. Verwijder uiteindelijk het masker met een langzame beweging en verwijder het residu door het met water te spoelen. Gebruik het tenminste drie keer per week.

Hoe bestellen?

U kunt het masker alleen bestellen via de website; het is momenteel niet beschikbaar in apotheken. Vul uw naam en telefoonnummer in op het formulier en wacht tot een vertegenwoordiger van het bedrijf contact met u opneemt om uw bestelling te voltooien.

Beoordelingen en ervaringen van gebruikers

We hebben verschillende beoordelingen van Royal Gold Mask gevonden. Klanten waarderen het feit dat de huid na het aanbrengen van de crèmes echt steviger was en er jonger uitzag, de rimpels minder zichtbaar waren. We hebben ook veel foto's voor en na de applicatie gezien en de verschillen zijn goed zichtbaar. Daarom kunnen wij dit product aanbevelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *