Wat is XtraSize?

Xtra Size is een natuurlijke mannelijke voedingssupplement dat beweert premium ingrediënten te gebruiken om de grootte van uw babymaker aanzienlijk te vergroten door de bloeddoorstroming te verhogen. In feite beweert XtraSize uw lid een enorme 3 inch toe te voegen.

De makers van de formule beweren ook dat de formule wordt aanbevolen door artsen. Ze citeren een dokter, Dr. Aaron Gale, die stelt dat het onderzoek achter Xtra Size "gewoonweg onbetwistbaar" is.

Dr. Aaron Gale bestaat niet echt, en de goedkeuring is helemaal verzonnen. Maar betekent dat wel dat de rest van het supplement een zwendel is? Laten we eens kijken hoe Xtra Size beweert te werken.

Typisch, mannelijke uitbreiding uitbreiding van de uitbreiding pillen gewoon werken door het gemakkelijker te maken om een erectie te krijgen. Ze verbreden uw bloedvaten of gebruiken ingrediënten die uw libido (of beide) versterken. Wanneer uw libido hoger is, is het gemakkelijker voor bloed om in uw penis te stromen. Uw lid wordt natuurlijk groter omdat u een erectie heeft, maar die erectie is groter dan normaal omdat uw bloedvaten breder zijn.

Xtra Size beweert op vergelijkbare wijze te werken. Het richt zich op uitzetbaar erectiel weefsel langs de binnenlengte van uw schacht. Dit is het weefsel dat met bloed vult wanneer je een erectie krijgt. Hier is hoe de fabrikant het uitlegt: - Hier is hoe de fabrikant het verklaart:

Wanneer je rechtop komt staan de corpora cavernosa's tot het absolute maximum onder water van je lichaam. Om die reden is het de grootte en gezondheid van uw corpora cavernosa die de grootte van uw erecte penis meer dan om het even wat controleert.

Met dat in het achterhoofd beweert Xtra Size te werken door de doorbloeding van uw menselijke peilstok te verbeteren en tegelijkertijd de absorptie en gezondheid van uw omringende weefsel te verbeteren.

Om dat te doen, beweert XtraSize "een combinatie van natuurlijke ingrediënten" te gebruiken. Deze ingrediënten worden al jaren gebruikt en hebben bewezen effectief te zijn.

Vreemd genoeg verwijst de fabrikant herhaaldelijk naar het feit dat de formule van Xtra Size in de Verenigde Staten werd gemaakt. Ze zeggen dingen als het werd gemaakt door "een team van Amerikaanse wetenschappers" en dat het een "unieke Amerikaanse formule" is.

Wat betekent het als je iets een "Amerikaanse formule" noemt? Ik weet het niet. Maar laten we de ingrediënten eens onder de loep nemen.

Xtra Grootteingrediënten

XtraSize beweert dat haar ingrediënten "alle natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn".

Tribulus Terrestris

Maca Wortel

Zaag Palmetto

L-Arginine HCl

Pompoen Zaad

Panax Ginseng

Sarsaparilla

Brandnetel

Wortel van rijst

Het enige andere ingrediënt in Xtra Size, ondersteund door belangrijke wetenschap in L-Arginine, een aminozuur dat traditioneel wordt gebruikt om stikstofmonoxide op te wekken in uw bloedbaan en uw bloedvaten te verbreden.

Veel mensen nemen L-Arginine specifiek om de seksuele functie te versterken. Bij gebruik voor dit doel, neem je een dosis van 3g tot 6g per dag.

De andere ingrediënten in Xtra Size komen niet met een aanzienlijke hoeveelheid bewijs dat ze de seksuele functie kunnen verbeteren of de lengte van je johnson kunnen vergroten.

Tehre's een ander groot probleem met Xtra Size: de fabrikant weigert, net als veel andere fabrikanten online, zijn doseringsinformatie bekend te maken. We kennen de ingrediënten in de bovenstaande formule werken bij specifieke doseringen, maar we kennen de doseringen in Xtra Size niet.

Het is een enorme rode vlag wanneer een fabrikant weigert deze informatie op te geven. In vrijwel alle gevallen weigeren ze doseringsinformatie te geven omdat hun dosering een grapje is. We moeten aannemen dat Xtra Size zijn doseringsinformatie verbergt omdat de doseringen te zwak zijn.

Moet je Xtra Grootte nemen om groter te worden?

De meeste jongens willen een groter gereedschap in de slaapkamer. Sinds de uitvinding van het internet zijn mannelijke verrijking en uitbreiding pillen zijn een groeiende industrie om te proberen te helpen beschermen en mannen viriliteit te stimuleren.

Xtra Size is gewoon een voedingssupplement met enkele ingrediënten die de bloeddoorstroming verbeteren - vergelijkbaar met wat er gebeurt als je een aminozuursupplement neemt. Uw bloedvaten zijn breder, dus het is gemakkelijker om een erectie te krijgen.

Het grootste probleem met Xtra Size is dat het bedrijf een hele slanke marketing tactiek gebruikt. Bijvoorbeeld, het verwijst vaak naar de pillen als een "behandeling". Volgens de FDA-wetgeving is het illegaal om een voedingssupplement te noemen als een medische behandeling voor elk type aandoening.

Het andere probleem is dat de makers van het supplement stevige beloften doen als "lengte zal worden verhoogd met 3 inch." Er is geen bewijs dat u permanent kunt de grootte van uw mannelijkheid te verhogen door het nemen van elk type voedingssupplement.

Xtrasize

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *